Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En enkelriktad väg

Det måste vara ett ganska tråkigt liv, helt okänslig för nyanser och variation. Musiken ska låta precis som jag vill, annars intresserar det mej inte. Inte ser de att det blommar i dikesrenen, nej det går obemärkt förbi dem.

Åh vad tråkigt det var här, inget som jag gillar. Att det var platsen för en av Sveriges vackraste hmbygdsgårdar det märkte de inte, nää de såg inte  naturen, inte gärdsgårdarna runt husen. Vad såg de då?

 

Regnet, dimman, blåsten som ven, fjälltopparna som knappast syntes i ovädret. Det var en tjusning med det också. Men nää, för andra var det bara skitväder.

 

De går genom livet på en enkelriktad väg, ser inget mer än det de programmerat in - nyanslösa. Absolut inga HSP-människor (Highly sensitive persons).

 En stenmur på Haekeli fjell i Norge. Jag slår vad om att vissa inte ser nånting utan bara går vidare. Lite blommor och en stenmur, är väl inget?

 

Onsdagen den 22 oktober 2014 kl. 12:01

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.