Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ingen tom kyrka här kan man säga

Tvåtusen besökare på gudstjänst varje söndag. Talet om tomma kyrkor är i vissa fall mera tomt prat. Men det är skillnad på kyrka och kyrka. Har man mer att erbjuda än det som bjuds på vilken samling som helst kommer folket också, så ser det ju ut. Ja, men det är inte i Sverige det här? Jo, det är i Stockholm - Hillsong Church. Tvåtusen gudstjänstbesökare på en söndag i dagens Sverige - det är häftigt!

 Den senaste TV-sändningen från kyrkan ligger i topp över de populäraste programmen.

http://www.svtplay.se/gudstjänst

http://hillsong.com/stockholm

 

 

Måndagen den 24 november 2014 kl. 22:32

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skadligt i Sverige - uppskattat i Tanzania

Vi i Sverige är allt bra konstiga. När TV-Inter erbjuder kristna barnprogram till svensk TV blir svaret: "Nej, kristna program kan vara skadliga för barn". Men i Tanzania är reaktionen en helt annan. Habari Maalum (IBRA-arbetet i Tanzania) har fått ett erbjudande om att sända 24 timmar på en av landets största TV-kanaler, gratis! Afrikaner har en annan syn på vad som kan vara skadligt i livet.

www.tvinterplay.se

www.ibra.se

 

 

Torsdagen den 20 november 2014 kl. 23:02

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Ta ett litet steg

Det har jag gjort. Stigit ut ur nuet. Då stiger man åxå ut ur livet. Oroande. Det verkliga livet är närvarande endast nu. Pröva att stiga in i verkligheten och handla därefter. Det gick inte i dag. För då måste jag göra det som ligger och väntar. Nej, det går inte idag.

 

Varje individuell handling har betydelse för andra. Oj! Jag har bara ringt två telefonsamtal, inget mer idag. Det jag inte har gjort idag har vadå betydelse för andra?

 

Inskränk inte din frihet genom att låta bli att göra grejer. Nähä, då håller jag mej själv i fångenskap idag alltså... Men hur ska jag kunna ändra på det, ingenting funkar ju. Inga överraskningar blir det idag därför att jag väntar mej inte det. Det är en skitdag. Om jag går bara ett litet steg åt rätt håll kanske det händer nåt. Det spelar ju ingen roll hur sakta jag går så länge jag inte stannar.

 

 

Onsdagen den 19 november 2014 kl. 14:41

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kändisnissar som inte förstått

Olika åsikter är bra så varför reta sig på Jonas Wahlberg, Lasse Åberg och Claes Malmberg. Men visst missar de mycket, dessa tre, som inte är ett dugg intresserade av internet och sociala medier. Principer är bra också, det har man själv ett antal. Men tycker att såna här människor är lite gammaldags på ett negativt vis. De yrar om livskvalitet men har inte förstått att nätet kan ge otroligt mycket av den varan. Om det utnyttjas på rätt sätt. Vore rätt skönt att höra låten om Åke Tråk nu, de är rätt tråkiga de här tre kändisnissarna. Nä men se, här kommer han: Åke Tråk själv.

 

 

Tisdagen den 11 november 2014 kl. 22:35

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Livet försvinner

Ser inte ut att bli något skrivet på bloggen ikväll. Idéerna försvann. Och livet försvinner också, i väntan på det, stod det på en blogg. Dags att dra i bromsen och stoppa den framrusande tiden. Konstigt liv, mest händelser av ytligt slag. Och rekord i ytlighet upplever jag när jag råkar snubbla över en TV-apparat. De senaste fyra gångerna: matlagning. Svenskarna blir allt tjockare, lever för mat. Jag försöker förändra en del i mitt liv, men.... lyckas jag? Jo, lite...

 

 

Torsdagen den 6 november 2014 kl. 23:14

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.