Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

KUL ATT DU TITTADE IN....MEN....EVIGA VÅGOR HAR FLYTTAT. DEN NYA ADRESSEN ÄR: http://kdxr.wordpress.com

Så välkommen att klicka dej vidare till Eviga Vågor. På vår gamla sida finns det äldre material kvar tills vidare som du kan titta på.

Eviga Vågors insamling: http://ugglan.panatet.se/index/127585.html

 ÅRSMÖTET 2010

Det blev ett årsmöte i år också. På grund av resor ut i världen kom inte alla som tänkt sig det. Fyra medlemmar plus en per telefon klarade dock av mötet. Tidningens utgivning räddades för åtminstone ett år framåt. Ale Axelsson hjälper Börje Sahlén med att göra den. Enda förändring i val av funktionärer är att Christer Brunström ersätter Thorsten Wiklund i arbetsgruppen.

Insamlingen till radiostationen i Tjeboksary/Saramsk fotsätter även 2010.

Lyssnade gjorde vi ganska mycket och det var i huvudsak NA som gällde. Christer Andreasson kom och visade hur en DRM-mottagare fungerar. Och så lyckades vi för andra gången pricka in en födelsedag hos Odd med kaffe och tårta. De översta bilderna visar lyssnarstugan samt Karl-Erik Stridh i rapporteringstagen.

 

 LYSSNARTRÄFFEN

i Lursäng, Strömstad helgen den 13-15 november.

Lite av Parkakänsla, tyckte Moritz Saarmann då konditionerna var på topp med mycket NA-stationer. Om

ni går in på SDXF:s sida och klickar på klubbnytt finns ett referat av Moritz från helgen.

Här kommer ett par bilder:

 

Moritz Saarmann, Ale Axelsson och Odd Påg lyssnar på NA. Och den andra bilden: ett improviserat klubbmöte med Ale Axelsson, Martti Kavén, Karl-Erik Stridh, Börje Sahlén och Moritz Saarmann. Saknas på bilden gör Odd Påg som tog kortet.

FRÅN ÅRSMÖTET MED EVIGA VÅGOR

Ett par bilder från årsmötet i Lursäng den 27 mars. Ovan är det Karl-Erik Stridh som lyssnar efter Moldavien och nedan ses Ale Axelsson leta efter stationer i dx-tidningarna.                                                                          

Konditionerna på banden var ganska bra då fem EV-medlemmar samlades till årsmöte. Och som vanligt var det mellanvågen som gällde vid de här träffarna då vi har tillgång till Odds långa antenner.

Årsmötet klarades av på exakt en timme och då hade vår kassör Martti räddat situationen och lovat fortsätta ett tag till. Men vi är fortfarande i behov av en efterträdare så hör av er.

Också i år kommer vi att samla in pengar till HCJB:s radioarbete i Tjeboksary/Saramsk. Den hemsida ni just nu är inne på blir troligen också i fortsättningen den ni får hålla till godo med men med någon ytterligare undersida.  Det var i korthet en rapport från årsmötet som avslutades av Martti med orden: "Övriga frågor tar vi bönevägen".

 

 

 

                   

 JORDEN RUNT MED EVIGA VÅGOR

 

  

Eviga Vågor är föreningen för dej som är intresserad av kristen radio. Som lyssnar på kristna radiostationer på kortvåg bland annat. Vi har funnits i några olika skepnader och med olika namn. I sin nuvarandJe form startade vi 1983, då med namnet Kristna DX-Ringen.Vi är i dag ett 30-tal medlemmar främst från Sverige men också du som bor i de andra nordiska länderna är mycket välkommen.

Eviga vågor vill...

 Eviga Vågor leds av en arbetsgrupp bestående av Börje Sahlén Tibro, Ale Axelsson Lidköping, Martti Kavén Strömstad och Christer Brunström Halmstad.

Ytterligare upplysningar om vår verksamhet kan du få genom att skicka ditt namn, adress + svarsporto till: Eviga Vågor, c/o Sahlén, Brittgården 94, S-543 37 Tibro Sverige

Det går också att maila till aspbladet@live.se

 

VÄLKOMMEN till Eviga Vågor som medlem eller om du bara vill veta mer om oss

OBS! Undrar du vad DX-ing är så kan du läsa om det på en annan sida här på ugglan på nätet.

ugglan.panatet.se/index/48726.html

                                                                                                                         

 

 

 

 

.