Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 KALLA KÅRAR

Fånge i en container

Inspärrade i containrar i ödemarken, utan luftkonditionering, där sjukdomar lätt sprider sig och aldrig blir behandlade. Så är det i Eritrea där ca. 3.000 kristna sitter fängslade för sin tros skull. Tortyren är en del av rutinen.  Många kristna eritreaner har dött för att de vägrat förneka sin tro. (Från tidningen Mediemission) www.mediemission.org

 

 

ATT DRICKA ALKOHOL - DET ÄR SÅ KUL

 Det dör fler människor på grund av alkohol i trafiken än av vinterns hala väglag. Det hindrar dock inte svenskarna från att dricka som vanligt. Alkohol är mysigt och kul så några extra dödsoffer i trafiken är inget att oroa sig över.

 

En bomb i mammas famn

TV-kanalen Al-Aqsa missionerar. Hamas uppmanar palestinier att bli självmordsbombare. Musikvideor uppmanar ungdomar att mörda israeler. En video visar en mamma som knyter en bomb runt sin midja medan dottern undrar vad hon gör. Är det en leksak till mej? Mamman går ut för att spränga sig själv. Dottern förstår: du hade en bomb istället för mig i din famn, något som var värt mer än mig..  Jag lovar att gå i dina fotspår mamma.

 Motarbetar kristna i Ryssland

Ryska ortodoxa kyrkan strider mot evangeliska församlingar. "Sekterna" splittrar familjer och kränker de mänskliga rättigheterna, sägs det. Det är ju det de själva gör istället!

SKÅL!

 Varje timme kör 525 personer onyktra i Sverige.

Varje år skadas fler än 1000 människor svårt i alkohol-och drogrelaterade trafikolyckor.

Mer än var tredje ung förare som dödas i trafiken är onykter.

Var tredje rattfyllerist är 18-24 år.

Det hålls mer än två begravningar per vecka i landet på grund av alkohol i trafiken.

 

.